BANKETBAKKERIJ & LUNCHROOM SNIJERS

BANKETBAKKERIJ & LUNCHROOM SNIJERS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Banketbakkerij & Lunchroom Snijers. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 5:36 Je krijgt echt een kapot kleine salada voor wat je besteld, en de kip was warm waardoor de salade lauw was en niet goed doorbakken, heb de hele nacht lopen overgeven door die kip
24 jun 2022 om 15:50 Het zijn flikkers hun kunnen er niet tegen als iemand een bestelling annuleert ! Hun hebben mij daarom een verkeerde taart laten bezorgen! En hun zeggen tegen thuisbezorgd dat ze de juiste product hebben meegegeven. Dus ben me geld kwijt nu !
4 jun 2022 om 16:26 Afrader! Deels foute bestelling (niet eens contact opgenomen voor een oplossing), alles koud en opeens is de winkel ‘gesloten’. Heel raar en vooral: onbetrouwbaar. Jammer, echt zonde van je geld.
21 mei 2022 om 15:11 Heerlijke warme pannenkoek en super lekker broodje met vers fruit
6 feb 2022 om 11:11 Heerlijke ciabatta broodjes, carpacio heel goed vlees, tonijnsalade superieure met veel verse garnituur, salade geitenkaas supervers en ook voorzien van goede ingrediënten, heerlijk geluncht. Bezorging prima en binnen aangegeven tijd.
31 jan 2022 om 17:14 Top ontbijt!
28 jan 2022 om 18:53 Heerlijke high tea. We hebben hier uren van genoten
23 jan 2022 om 18:31 Heerlijke high tea en pannenkoek!
23 dec 2021 om 16:18 Heerlijke high tea, goede kwaliteit!
26 nov 2021 om 14:29 High tea box besteld, was erg lekker. Bezorging was op tijd, dus niks te klagen. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
11 nov 2021 om 11:42 Wij hadden de naturel pannenkoek, appeltaart en mega club sandwich. Echt enorm lekker. De pannenkoek was groot, sandwich heerlijk.
9 nov 2021 om 14:15 Was heerlijl